Recenties

Esther is er zo een. Een interieurarchitect waar u uw ziel en zaligheid kunt neerleggen, zonder dat u tegen een veel te groot ego aan loopt.

U heeft dan nog voldoende ruimte om uw vraag en wensen voor te leggen. Dat lukt u niet bij iemand met een veel te groot ego. Daar is dan geen ruimte meer voor. U kent ze wel die veel te grote ego’s. Zij die zich een schepper voelen, verheven boven de hard werkende klasse.

Esther luistert, absorbeert uw motivatie en voelt zich verantwoordelijk. Dat is Esther. Naast een gezonde dosis kennis en vaardigheden, welke zich ongetwijfeld verder zullen ontwikkelen naar ambacht, beschikt zij over sociale vaardigheden. Wat dat zijn? Dat is wanneer iemand je aankijkt tijdens een gesprek, zodat je weet dat iemand luistert….en vragen stelt, zodat je weet wanneer iemand je begrijpt. Er is al lang geen plaats meer voor grote ego’s. Esther is opgeleid met hard werken en daaruit ontstaat een ambacht. Dit wordt kunst door volle overgave en ambitie vanuit haar genen. Dat is het moment waarop Gepetto het leven schonk aan Pinokkio. Bezieling. Nog even wachten en dan is Esher er zo een.

Bedankt voor je stage.

Mvg, Ego

Schermafbeelding 2014-10-13 om 08.45.14

 

 


 

Esther maakt al geruime tijd deel uit van ons horecateam. Als bijbaan tijdens haar studie werkt Esther zo’n 6 tot 12 uur per week in onze keuken/restaurant. Esther was ons al opgevallen tijdens haar stage voor de opleiding schoonheidsspecialiste, tijdens deze periode werkte ze in de salon van ons verpleeghuis, dat zich vlak naast het Plaza bevind.

Omdat Esther de opleiding interieurarchitectuur ging doen lag het voor de hand dat ze ook onze Plaza ging stylen. Dit doet ze nu al ongeveer drie jaar. Regelmatig koopt ze materialen in, maakt ze mooie bloemstukken en zet ze de puntjes op de i. De gehele Plaza behoort tot haar werkterrein.

Daarnaast zet Esther zich in om de Plaza in de juiste sfeer te brengen tijdens feestdagen als Sinterklaas of Kerst. Esther is gemotiveerd, luistert goed naar de wensen van klanten en gasten en weet op creatieve wijze met beperkt budget hier gehoor aan te geven.

Edwin Bevers
Teammanager Hoteldienst en services


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *